Logopediste

  

Margret Muntjewerff
Treebord 19
2811 EA Reeuwijk

T: 0172-651179
W: www.logopediereeuwijk.nl
E:  info@logopediereeuwijk.nl

Mijn naam is Margret Muntjewerff. In 1985 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hoge School Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik tien jaar fulltime als logopedist op scholen gewerkt bij het Intergemeentelijk Samenwerkingsorgaan Midden Holland. Vanaf 1995 ben ik praktijkhouder en werk ik met veel plezier als zelfstandig logopedist in Logopediepraktijk Reeuwijk en op Dagbehandeling De Vlinder te Gouda. Ik vind het waardevol dat ik als logopedist in een dorp zowel preventieve als curatieve zorg kan bieden aan kinderen en volwassenen. Voor iedereen is het belangrijk om goed te kunnen communiceren!

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens ben ik lid van de kwaliteitskring voor logopedisten in de regio Gouda. Samenwerken met collega logopedisten en andere disciplines vind ik belangrijk. Door regelmatig na- en bijscholingscursussen te volgen probeer ik de kwaliteit van de therapie op een goed niveau te houden. 

Wat is logopedie

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met huisarts, specialist of tandarts. 
Maar logopedie is meer dan spraakles, omdat niet alleen spraakstoornissen zoals slissen, stotteren of slikken worden behandeld. Voor alle problemen die met spreken en verstaan te maken hebben, kunt u bij de logopedist terecht.

Logopedie houdt zich dus bezig met communicatie in de ruimste zin van het woord.

© 2013 - 2022 Hennekes HealthCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel