Nieuwe Praktijkruimte per 1 mei 2014

Artikel 28 van 28

Onze praktijk is sterk aan het uitbreiden met Kinderfysiotherapie en Arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. Om in de toekomst onze werkzaamheden beter te uitvoeren gaan we 1 mei a.s verhuizen naar een ruim praktijkpand in Reeuwijk. Het accent zal komen te liggen op Kinderfysiotherapie en Arbeids- Bedrijfsfysiotherapie.

Onze 2 kinderfysiotherapeuten zijn nu veel werkzaam op scholen voor het speciaal onderwijs in de regio en krijgen steeds meer vraag om ook therapie te verzorgen bij zuigelingen en jonge kinderen, aanhuis en in de praktijk.

Onze afdeling Arbeids- en Bedrijfsfysiotherapie verzorgt landelijk veel advies en onderzoekswerk. Gebleken is echter dat ook in de Reeuwijkse en Goudse regio er veel bedrijven zijn die voor hun medewerkers gebruik willen maken van diensten op het gebied van Arbeid en Gezondheid, Preventie, Reintegratie. Vanaf 1 mei kunnen medewerkers die werkzaam zijn op de bedrijfstereinen in Gouda en Reeuwijk door ons behandeld worden voor arbeidsgerelateerde klachten. U kunt hierbij denken aan zit- rugklachten en RSI/CANS. De behandelingen kunnen onderdeel uitmaken van een reintegratietraject. Een ieder met Arbeidsgerelateerde klachten kan bij ons terecht. De behandelingen kunnen vergoed worden door de aanvullende ziektekostenverzekering of vanuit ziekteverzuimpakketen. Voor bedrijven die de behandeling van hun medewerkers willen garanderen ie buiten de aanvullende verzekering vallen kunnen bij ons deze zorg inkopen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voor meer informatie: Peter Hennekes 06-53991950

© 2013 - 2024 Hennekes HealthCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel